GBS.RS u top 5 e-commerce sajtova u Srbiji u 2020. godini

  • Naslovna
  • /
  • Vesti
  • /
  • GBS.RS u top 5 e-commerce sajtova u Srbiji u 2020. godini
GBS.RS u top 5 e-commerce sajtova u Srbiji u 2020. godini
Vesti
GBS.RS u top 5 e-commerce sajtova u Srbiji u 2020. godini

Golden Beauty Online Shop u top 5 e-commerce sajtova u Srbiji u 2020. godini

PC Press online TOP 50 za 2020. godinu

U okviru tradicije duge 24 godine, publika i stručni žiri PC Press-a izabrali su najbolje sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama za 2020. godinu. Prestižna priznanja dodeljena su u kategorijama: vesti, mediji, e-commerce, poslovni i društveni servisi, obrazovanje i kultura, dom i zdravlje, sport i turizam, mobilne aplikacije, Facebook, Instagram, Twiter, Linkedin, Youtube, Digital Life, Digital Biz, Digital Care, Digital Responsibility i nagrada publike.

PC Press online top 50 2020. - Golden Beauty Online Shop - GBS.RS

Čast nam je i zadovoljstvo što je online shop kompanije Golden Beauty Shop GBS.RS ušao u TOP 5 najboljih za 2020. godinu u kategoriji e-commerce-a uz velikane kao što su:

Izbor TOP 50 najboljih online sajtova i online nastupa je PC Press-ova najprestižnija nagrada. U pitanju je najdugotrajnija aktivnost ove vrste u našoj zemlji i najcenjenija u Srbiji!

Možemo reći da su na ovoj manifestaciji dodeljeni pravi internet oskari!

Zahvaljujemo se na nominaciji i prestižnoj nagradi koju smo osvojili ulaskom u TOP 50 najboljih online stvari u kategoriji e-commerce-a. Na nama je da poverenje i ugled opravdamo u vremenu koje dolazi.

Više o manifestaciji na sajtu top50.rs.

prethodni
sledeći