Naše nagrade

Kompanije Danijela Commerce

Nagrade nisu cilj već produkt naše predanosti

PLAKETA GRADA PANČEVA

PLAKETA GRADA PANČEVA

za izuzetan doprinos i afirmaciju grada

Kompanija Danijela Commerce ponela je 2011. godine prestižno priznanje PLAKETA GRADA PANČEVA za izuzetan doprinos i afirmaciju Grada Pančeva u zemlji i svetu. Ovo značajno priznanje dodeljeno nam je 2011. godine i uručeno Danijeli Babachkov prilikom otvaranja novog, unapređenog i luksuznog poslovnog prostora.

GRAZIA BEAUTY AWARDS 2016.

POBEDNIK KATEGORIJE LAKOVA ZA NOKTE

Kompanija Danijela Commerce i njen zlatni brend Golden Rose ponosni su nosioci plakete za osvojenu prvu nagradu u kategoriji lakova za nokte na ovoj prestižnoj manifestaciji u našoj zemlji zahvaljujući proizvodu GOLDEN ROSE Rich Color. Nagrada se dodeljuje na osnovu glasova čitalaca.

GRAZIA BEAUTY AWARDS 2016.GODINE POBEDNIKA KATEGORIJE LAKOVA ZA NOKTE
GRAZIA BEAUTY AWARDS 2016. GODINE SPECIJALNA NAGRADA

GRAZIA BEAUTY AWARDS 2016.

SPECIJALNA NAGRADA

Na ovoj prestižnoj manifestaciji 2016. godine naša kompanija je osvojila i specijalnu nagradu žirija u kategoriji proizvod godine za čuveni Golden Rose Longstay mat tečni ruž. Ponosni smo nosioci ove plakete!

PLAKETA KOMPANIJE ERKUL

15 godina uspešnog poslovanja

Kompanija Danijela Commerce je nosilac nagrade za 15 godina uspešnog poslovanja i distribuiranja brenda Golden Rose i Roxanne kompanije ERKUL i Erste cosmetics iz Turske koja nam je i dodelila ovo za nas neprocenjivo priznanje.

NAGRADA KOMPANIJE ERKUL
NAGRADA KOMPANIJE SOLVEX

PLAKETA KOMPANIJE SOLVEX

15 godina uspešnog distribuiranja

Kompanija Danijela Commerce ponela je 2016. godine i nagradu kompanije SOLVEX iz Bugarske za 15 godina uspešnog rada i distribuiranja proizvoda njihovih brendova.

GRAZIA BEAUTY AWARDS 2017.

POBEDNIK KATEGORIJE AJLAJNERA

Kompanija Danijela Commerce ponela je 2017. godine, zahvaljujući proizvodu svog zlatnog brenda Golden Rose, prestižno priznanje – prvu nagradu u oblasti kategorije EYELINERA za Golden Rose Longstay Kajal Eyeliner koja se dodeljuje na osnovu glasova čitalačke publike.

GRAZIA BEAUTY AWARDS 2017. GODINE POBEDNIK KATEGORIJE AJLAJNERA
GRAZIA BEAUTY AWARDS 2017. GODINE SPECIJALNA NAGRADA

GRAZIA BEAUTY AWARDS 2017.

POBEDNIK KATEGORIJE AJLAJNERA

Iste godine kada je glasovima publike u svojoj kategoriji nagrađen Golden Rose Longstay Kajal Eyeliner, naša kompanija je dobila i plaketu za proizvod godine – Golden Rose Longstay Precise Browliner kao nagradu žirija.

POSLOVNI STIL 2017.

agencija „Fabrika“

Na prestižnoj manifestaciji „Ličnost životnog stila“ koja se već godinama održava u organizaciji agencije „Fabrika“ u Srpskom Narodnom pozorištu, 2017. godine kompanije Danijela Commerce je 2017. godine dobila nagradu „Poslovni stil 2017“.

Danijela Commerce nagrada Poslovnog stila 2017
top 50

TOP 50

TOP 5 NAJBOLJIH ZA 2020. GODINU U KATEGORIJI E-COMMERCE-A

Čast nam je i zadovoljstvo što je naš online shop GBS.RS ušao u TOP 5 najboljih za 2020. godinu u kategoriji e-commerce-a uz velikane kao što su „Metalac“, „Jysk“, „Shoppster“ i „Sportvision“.

GBS.RS POBEDNIK ”WEB RETAILER AWARDS 2022.”

Pobednik u kategoriji Health & Beauty

Na konferenciji E-commerce Jam svečano su dodeljena priznanja najboljim veb-prodavnicama regiona u okviru konkursa Web Retailer Award 2022. S tradicijom dužom od decenije, Web Retailer Award je najveće takmičenje onlajn šopova u jadranskom regionu koje se, u organizaciji Idealno.rs, člana Heureka grupe, po drugi put održava u Srbiji. GOLDEN BEAUTY SHOP (gbs.rs) je pobedio u kategoriji Health & Beauty.

wra22