Solvex

Kompanija Solvex

25+ godina iskustva

Kompanija Solvex osnovana je 1995. godine u Plovdivu u Bugarskoj i od samog početka posvećena je stvaranju visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda i farbi za kosu.

Više od 25 godina kompanija Solvex razvija proizvode kako bi bili konkurentniji, kvalitetniji, efikasniji, inovativniji i dostupniji potrošačima.

Inovativna tehnologija

Kompanija Solvex ima sopstvene proizvodne kapacitete, naučne laboratorije sa visokokvalifikovanim stručnjacima za razvoj 4 od 7 inovativnih tehnologija u ovoj oblasti.

Elea farbe za kosu

ELEA

muške i ženske farbe za kosu i
program za depilaciju

Elea farbe za kosu karakterišu širok spektar nijansi, profesionalan rezultat nakon farbanja, dugotrajnost i intenzivnost boje. Elea farbe 100% pokrivaju sede vlasi i postoje u raskošnoj paleti od 34 nijanse.

Osim farbi za žene, Elea nudi potrošačima i jedinstvene Elea MUŠKE FARBE za kosu bez amonijaka koje se mogu koristiti i za farbanje brade i brkova, a pokrivaju sede vlasi za samo pet minuta.

Elea je, takođe, brend prepoznatljiv po raskošnoj paleti PROIZVODA ZA DEPILACIJU – od traka za lice i telo preko depilacionih krema do sredstava za negu nakon depilacije.

Zaronite u carstvo raskošnih boja i glatkoće kože!

Miss Magic

farbe za kosu
program za depilaciju, kreme za ruke i lice

Miss Magic farbe za kosu

Jedan od brendova kompanije Solvex je brend Miss Magic i dostupan je već više od decenije i po na tržištu Srbije gde je stekao poverenje brojnih potrošača. Pored farbe za kosu MISS MAGIC PERMANENT, koja je prisutna na tržištu dugi niz godina i zadobila poverenje potrošača formulom koja obezbeđuje ravnomerno farbanje, istrajne nijanse i perfektno prekrivanje sedih vlasi, odnedavno na našem tržištu dostupna je i inovativna MISS MAGIC LUX formula. Nova Miss Magic LUX formula nudi maksimalnu pokrivnost sede kose, dugotrajnost i intenzivnost boje i nežnu negu za kosu. Uravnotežena formula u kombinaciji sa plemenitim uljima argana, avokada i badema obezbeđuju savršenu apsorpciju pigmenata unutar kose.

Osim visokokvalitetnih farbi za kosu, brend Miss Magic u ponudi ima i kreme za ruke različitih vrsta, sa raznovrsnim aromama, namenjene različitim tipovima kože i namenama, set proizvoda za depilaciju, kao i kreme za lice namenjene različitim tipovima kože.

MM Beauty farbe za kosu

MM Beauty

farbe za kosu
program za negu i regeneraciju kose

 

MM Beauty jedan je od brendova Solvex kompanije koje dugi niz godina kompanija Danijela Commerce uvozi i koji su našli svoje mesto na tržištu Srbije.

Pored visoko kvalitetnih farbi sa amonijakom i bez njega, MM Beauty ima zavidnu paletu proizvoda za negu i regeneraciju kose poput šampona, balzama i maski za kosu.

Zavirite u carstvo magije boja i nege!