WWW.GBS.RS

 

 

Golden Beauty Shop

10+ godina sa vama

Godine 2011. otvorili smo prvi centar estetike i kozmetike u sadašnjem TC Big Pančevo – objekat jedinstvenog koncepta koji sadrži parfimerijski i salonski deo. Osnovna ideja je bila da u prijatnom ambijentu potrošačima ponudimo, pre svega, celokupan asortiman proizvoda našeg zlatnog brenda Golden Rose, proizvode brendova Roxanne, Xceed, Miss Magic, MM Beauty, Elea, Trisa, kao i širok asortiman proizvoda ostalih svetski poznatih brendova kozmetike i dekorativne kozmetike.

12

GODINA SA VAMA

10000

10.000 ZADOVOLJNIH KUPACA

8

OTVORENIH OBJEKATA

Golden Beauty Shop

parfimerije i saloni

U prijatnom ambijentu našeg salona od prvog dana dostupna je raznolika usluga, koju svakodnevno unapređujemo prateći svetske trendove i imperative zdravlja i lepote.

Negujući, čuvajući i razvijajući tradiciju koja vam prija, otvorili smo novi objekat sličnog formata u BIG Fashion Centar u Beogradu.

Golden Beauty Shop

mini-formati

Golden Beauty Shop je porodica objekata i prodajnih mesta koja raste zahvaljujući vašem poverenju, tako da danas imamo i mini-formate Golden Beauty Shopova u šoping centrima Rajićeva, Ada Mall i BEO Shopping Center u Beogradu, kao i u Šoping centru Promenada u Novom Sadu.

Mini-formati su ponajviše bazirani na ponudi našeg zlatnog brenda Golden Rose i čaroliji šminkanja, koju naše prelepe, stručne i ljubazne devojke nesebično dele sa vama.

Golden Beauty Shop galerija

Golden Beauty Shop mapa

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ILI POSETITE NAŠ SAJT

tržni centri u kojima nas možete pronaći