ZARONITE U CARSTVO LAKOVA, RUŽEVA, HAJLAJTERA,
PUDERA, OLOVAKA ZA USNE I OČI, SENKI I PRAJMERA!

Erkul
cosmetics

od 1983. godine

Brend Golden Rose proizvodi kompanija ERKUL Cosmetics. Fabrika se nalazi u Istanbulu, u Turskoj, a osnovana je još 1983. godine. Od tada do danas pozicionirala se kao svetski priznat učesnik u proizvodnji dekorativne kozmetike čiji su proizvodi dostupni na tržištu više od 90 zemalja na pet kontinenata.

Danas je kompanija ERKUL jedan od pet najvećih svetskih proizvođača lakova za nokte, a širom sveta Golden Rose je brend prepoznatljiv po savršenom odnosu cene i kvaliteta.

Istraživanje i razvoj

Tim iskusnih stručnjaka svakodnevno radi na
kontinuiranom unapređenju kvaliteta proizvoda

ERKUL kozmetika zasniva poslovanje na istraživanju i razvoju koje sprovodi iskusan tim stručnjaka, kao i na ispitivanjima u laboratorijama akreditovanim u skladu sa direktivama EU. Za svaki proizvod dostupan na tržištu obezbeđena je Potvrda o bezbednosti proizvoda.

Golden Rose sertifikati

Za svaki Golden Rose proizvod dostupan na tržištu obezbeđena je potvrda o njegovoj bezbednosti.

ISO 9001: 2008

Zadovoljstvo potrošača

Saznajte više »

ISO 22716 i GMP

Kvalitet i pouzdanost proizvoda

Saznajte više »

BRC

Globalni standard za ambalažu i pakovanja

Saznajte više »

HALAL

Mi poštujemo vrednosti različitih naroda

Saznajte više »

Tridesetogodišnje iskustvo

Stalni razvoj sa ciljem postizanja što većeg nivoa kvaliteta

Kompanija ERKUL nastavlja putovanje kroz svet lepote uz tridesetogodišnje iskustvo, stalni razvoj i cilj da postigne što veći nivo kvaliteta.

Proizvodnja se odvija u zatvorenom prostoru na više od 36.000 metara kvadratnih uz zadovoljenje svih svetskih standarda u proizvodnji, sa posebnim osvrtom na higijenske uslove i primenu savremene tehnologije. Tim stručnjaka svakodnevno radi na kontinuiranom unapređenju kvaliteta proizvoda.

Pratimo svetske trendove

Činjenice zbog kojih je ovaj brend postao veoma konkurentan na tržištu srbije

Brend Golden Rose prati svetske trendove u domenu dekorativne kozmetike. To su činjenice zbog kojih je ovaj brend postao veoma konkurentan na tržištu Srbije. Ekskluzivni zastupnik i distributer brenda Golden Rose za tržište Srbije je kompanija Danijela Commerce d.o.o.