Istorijat

Kompanije Danijela Commerce

20+ godina sa vama

Poverenje se gradi godinama

Kompanija Danijela Commerce osnovana je 2001. godine kao entuzijastični poduhvat porodice Babachkov i od male, porodične firme do danas porasla je u konkurentnu kompaniju koja zapošljava više od 50 radnika različitih obrazovnih profila i kompetencija.

Pored toga što je ekskluzivni zastupnik i distributer zlatnog brenda dekorativne kozmetike Golden Rose, kompanija Danijela Commerce uspešno zastupa i distribuira i kozmetičke brendove MM Beauty, Miss Magic, Elea, Roxanne, Xceed, kao i švajcarski brend oralne higijene Trisa.

rastemo zajedno

Naša kompanija svakodnevno raste zahvaljujući:

PREDANOM RADU
INOVATIVNIM IDEJAMA
ODGOVORNOM POSLOVANJU
POŠTOVANJU ZAPOSLENIH

Solvex

Danijela Commerce od samog početka zastupa i bugarsku kompaniju Solvex i njene brendove MM Beauty, Miss Magic – u čijem se asortimanu nalaze i farbe za kosu i kreme za negu lica, tela, ruku i nogu. U asortimanu kompanije nalaze se i Elea Profesional farbe za kosu, kreme za lice, ruke, noge i serija proizvoda za depilaciju.

Erkul Cosmetics

Kompanija Danijela Commerce poznata je po distribuciji brenda dekorativne kozmetike Golden Rose koji je na našem tržištu prepoznatljiv po savršenom balansu cene i kvaliteta.

Erte Cosmetics

Ekskluzivno zastupa i Roxanne parfeme i toaletne vode, koji se proizvode u sestrinskoj firmi Erte Cosmetics.

Trisa

Početkom 2013. godine kompanija Danijela Commerce postaje ekskluzivni zastupnik švajcarskog brenda Trisa starog 130. godina. Trisa je lider u proizvodnji četkica za zube i u fabrici koja je locirana u srcu Švajcarske dnevno se proizvede preko dva miliona četkica koje se distribuiraju širom sveta, a od 2013. godine, zahvaljujući našoj kompaniji, dostupne su i na našem tržištu.

Danijela Commerce istorijat
Danijela Commerce istorijat