Otvoren Golden Beauty Online Shop

Otvoren Golden Beauty Online Shop
Vesti
Otvoren Golden Beauty Online Shop

24. decembra 2020. godine počela je sa radom Golden Beauty Shop online prodavnica

Dobro došli u virtuelno carstvo istinske lepote!

Danijela Commerce više od decenije i po posluje sa sedištem u Pančevu i bavi se distribucijom proizvoda dekorativne kozmetike, farbi za kosu, proizvoda za održavanje oralne higijene i parfema.

Blizina potrošačima i visok nivo dostupnosti proizvoda jedan je od glavnih ciljeva razvoja kompanije tako da od 24. decembra 2020. godine dugo očekivan online shop počinje sa radom. Online prodaja je važan kanal distribucije proizvoda koje zastupa kompanija Danijela Commerce i koji se mogu naći u maloprodajnom lancu Golden Beauty Shop, jer je online kupovina kupovina budućnosti – pokriva i kupce koji žive na udaljenim mestima i teško dolaze na prodajne lokacije, kupce koji nemaju vremena za šoping u tržnim centrima ili dobro znaju šta žele i sa nekoliko klikova mogu to i da dobiju uz isporuku na željenu adresu.

Početak rada Golden Beauty Shop online prodaje je od posebne važnosti u vremenu tekuće pandemije Covid 19, kada se fizički pristup lokalima ograničava, radno vreme skraćuje, te potrošači nisu tehnički u mogućnosti da u objektima dođu do željenog proizvoda usled novonastale situacije. Kupovina preko interneta sprečava i širenje zaraze.

Golden Beauty Shop online je pregledna online prodavnica, laka za upotrebu, dostupna na svim uređajima i potpun je izvor svih informacija o proizvodima koje kompanija Golden Beauty Shop ima u ponudi.

Uronite u carstvo lepote klikom na samo jedan link i odaberite proizvode koji su vama najdraži!

Ne zaboravite, na sajtu su dostupni proizvodi zlatnog brenda dekorativne kozmetike Golden Rose, kao i brendova farbi za kosu, oralne higijene i parfema Miss Magic, MM Beauty, Elea, Trisa i Roxanne!

Dobro došli u virtuelno carstvo istinske lepote!

Posetite nas na www.gbs.rs

prethodni
sledeći