Novogodišnja humanitarna akcija za decu Prihvatilišta

Novogodišnja humanitarna akcija za decu Prihvatilišta

Tradicionalni modni događaj humanitarnog karaktera.

Prihvatilište za decu je ustanova koja zbrinjava neke od najosetljivijih društvenih grupa mladih iz cele Srbije uzrasta 7–18 godina. Prihvatilište za decu zbrinjava i pruža sigurnost i deci žrtvama porodičnog nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, kao i deci žrtvama trgovine ljudima, deci bez roditeljskog staranja i „deci ulice“.

Socijalna važnost ovakve institucije je nemerljiva i zbog toga je Prihvatilište za decu i odabrano da bude mesto usmeravanja sredstava dve humanitarne mini-modne revije. Osim u modnim revijama, u sklopu ove humane novogodišnje manifestacije deca Prihvatilišta imala su priliku da uživaju u prelepim poklonima koje su poželeli od Deda Mraza i da se upoznaju sa brojnim poznatim ličnostima i provedu vreme sa njima.

Manifestacija je realizovana u Skupštini grada Beograda, a posebnu draž za ugroženu decu obezbedili su sami posetioci manifestacije, koji su donosili poklone i stavljali ih pod jelku!
Osmeh na licima tužne dece neprocenjiva je nagrada za svaki trud, zbog čega je kompanija Danijela Commerce i ove godine podržala akciju sa velikim zadovoljstvom!

Galerija fotografija