Music Awards Ceremony 2020

Music Awards Ceremony 2020

Najveći muzički spektakl u ovom delu Evrope, Music Awards Ceremony (MAC 2020), održan je po drugi put 2020. godine u Štark Areni u Beogradu, u organizaciji i produkciji Skymusic-a.

Na Mac-u 2020 pojavile su se najveće regionalne zvezde dokazujući još jednom svoj kvalitet i profesionalnost. MAC je karakterističan po tome što objedinjuje najrazličitije muzičke trendove slaveći različitost tako da su u Štark Areni nastupili bendovi i muzičari koji zastupaju muzičke pravce od pop muzike, roka, preko narodne do hip-hopa i trepa.

Događaj je objedinio dodelu priznanja i nastupe izvođača kroz najsavremeniji muzičko - scenski izraz sa vrhunskom scenskom produkcijom, u skladu sa svetskim produkcijskim standardima.

MAC 2020 su uživo prenosile televizije sa nacionalnom frekvencijom iz zemalja regiona, a i ovoga puta dodeljena su priznanja u okviru najrazličitijih muzičkih žanrova.

Golden Rose i ove godine bio je oficijelni make up partner ceremonije, dok je Golden Beauty Shop angažovao timove šminkera i frizera kako bi se pobrinuli za savršen stajling učesnika MAC-a.

Velika nam je čast što je Golden Rose bio prijatelj MAC-a u kategoriji izbora za najbolju obradu na ovogodišnjoj ceremoniji.

Uživajte u delu atmosfere iz Arene!

Galerija fotografija