Golden Rose sertifikati

 

Brend Golden Rose proizvodi kompanija ERKUL Cosmetics. ERKUL Cosmetics zasniva poslovanje na istraživanju i razvoju koje sprovodi tim iskusnih stručnjaka, kao i na ispitivanjima u laboratorijama akreditovanim u skladu sa direktivama EU. Za svaki proizvod dostupan na tržištu obezbeđena je Potvrda o bezbednosti proizvoda.

Sertifikati koje brend Golden Rose poseduje

ISO 9001: 2008

Zadovoljstvo potrošača

ISO 9001 usmeren je na sve aspekte poslovanja. Standard definiše ono što je potrebno učiniti za institucionalizaciju. To je najpoznatiji i najprimenjivaniji ISO standard u svetu.

ISO 9001 usredsređuje se na jedan jedini cilj: „Zadovoljstvo potrošača“.

Svake godine, uz obaveštenje, rade se inspekcije širom sveta. Proverava se da li kompanija primenjuje ISO standard kvaliteta.

BRC

Globalni standard za ambalažu i pakovanja

Ovo je standard koji, pod nazivom BRC – Globalni standard za ambalažu i pakovanja – sadrži zahteve za ambalažu, robu široke potrošnje i materijala za pakovanje.

ISO 22716 i GMP

Kvalitet i pouzdanost proizvoda

Neophodno je da se proizvodi koji neposredno utiču na zdravlje čoveka, kao što su lekovi, kozmetika, hrana i medicinski uređaji, proizvode u pouzdanim uslovima i na pouzdanim sistemima. To obezbeđuje kvalitet i pouzdanost proizvoda.

Osim toga, ISO 22716 analizira sve aspekte poslovanja, zajedno s osnovnim svojstvima koje ono mora da ima i različitim merilima za svaki proizvodni proces. On definiše i kontroliše kvalitet i pouzdanost samog mesta proizvodnje, okruženja, alata i opreme, kao i proizvodni proces, osoblje i sirovine.

GMP (Dobra proizvođačka praksa) daje smernice o uslovima u kojima proizvodi treba da se proizvedu. Novi propisi u oblasti kozmetike stvaraju zakonsku obavezu da se GMP primeni u proizvodnji kozmetike. ISO 22716 predstavlja međunarodni standard koji propisuje i odobrava GMP pripremljen upravo za kozmetičke proizvode.

Jedno od novih osnovnih svojstava Evropskih propisa o kozmetici jeste usaglašenost sa Dobrom proizvođačkom praksom (GMP). Jedan od glavnih ciljeva GMP predstavlja obezbeđivanje kvaliteta i bezbednosti proizvoda koji se koriste u Evropskoj uniji.

HALAL

Mi poštujemo vrednosti različitih naroda

GOLDEN ROSE, koji poštuje vrednosti različitih naroda i u skladu s tim prilagođava svoje standarde proizvodnje, ispunjava zahteve za sertifikat halal proizvoda.

Minimum zahteva za sertifikat halal proizvoda:

  • sirovine i aditivi koji se koriste moraju biti u skladu s onim što se u islamu shvata kao halal,
  • komponente proizvoda ne smeju biti štetne za zdravlje,
  • ulja/masti i slične materije koje se koriste u proizvodnji moraju biti u skladu s ljudskim zahtevima i zahtevima islama,
  • vezivna sredstva i stabilizatori koji se koriste moraju biti u skladu s ljudskim zahtevima i zahtevima islama.