Golden Rose – MAKE UP partner MAC-a 2020.

Golden Rose – MAKE UP partner MAC-a  2020.
Vesti
Golden Rose – MAKE UP partner MAC-a 2020.

Najveći muzički spektakl ikada viđen u ovom delu Evrope, Music Awards Ceremony (MAC 2020), biće održan po drugi put 2020. u Štark Areni u Beogradu, u organizaciji i produkciji Skymusic-a.

MAC predstavlja muzičku svečanost na kojoj se odaje počast izvrsnosti profesionalca u muzičkoj industriji regiona, a celovečernji muzičko – zabavni događaj okuplja najpopularnije zvezde regiona. Na MAC-u se dodeljuju priznanja za najveća dostignuća na polju muzike u proteklih godinu dana, i to u okviru svih muzičkih pravaca – od pop muzike, roka, preko narodne, do hip-hopa i trepa.

Događaj objedinjuje dodelu priznanja i nastupe izvođača kroz najsavremeniji muzičko – scenski izraz i vrhunsku scensku produkciju, u skladu sa svetskim produkcijskim standardima.

MAC 2020 će uživo prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom iz zemalja regiona, a i ovoga puta dodeljivaće se priznanja u okviru najrazličitijih muzičkih žanrova.

Organizatori manifestacije odrekli su se prihoda od SMS glasanja i ulaznica na prvom MAC-u i novac je preusmeren na UNICEF koji je raspodelio sredstva u zemljama regiona, a Music Awards Ceremony će i ovoga puta imati i humanitarni aspekt.

Veliko zadovoljstvo nam je što ćemo i ove godine biti make up partneri manifestacije od najvećeg muzičkog značaja u regionu.

Na događaju će biti angažovan tim frizera i šminkera Golden Beauty Shop-a, a za savršen make up tu je naš zlatni brend Golden Rose!

prethodni
sledeći