we love nude make-up NUDE LOOK by Golden Rose

Kada pratite trendove pratite ih sa stilom.

Ovog leta Golden Rose vam s ponosom predstavlja kolekciju nežnu poput dodira svile, snažne i postojane strukture, prefinjeno nijansiranu i raskošnu na jedinstveno jednostavan način!

Uz proizvode iz Golden Rose NUDE LOOK kolekcije uz minimalan trud budite savršeno NUDE!
Prirodno i nežno ovog leta su ono neizbežno. Zavirite u carstvo kolekcije koja osvaja srca dama širom sveta...

Golden Rose NUDE LOOK Radiant Tinted Moisturiser
Golden Rose - NUDE LOOK
Radiant Tinted Moisturiser

 

Tonirana hidratantna krema za prirodnu blistavost pruža vam zdrav i svež izgled kao bez šminke. Formula bez ulja pomešana je s hidratantnim kompleksom i vitaminima. Pomoću faktora zaštite od sunca 25 štiti vašu kožu od štetnih sunčevih zraka.

Golden Rose NUDE LOOK Matte and Pearl Baked Eyeshadow
Golden Rose - NUDE LOOK
Matte and Pearl Baked Eyeshadow

 

Pečena senka za oči koja pruža mat i sedefast finiš zahvaljujući intenzivnom pigmentu, visokoj pokrivnoj moći i mekanoj satenskoj strukturi. Pruža prirodan i očaravajući izgled tokom celog dana.
 

Golden Rose NUDE LOOK Baked Trio Face Powder
Golden Rose - NUDE LOOK
Baked Trio Face Powder

 

Posebna formula tri u jednom koja pruža savršenifiniš. Sadrži rumenilo i bronzer za konturisanje lica i hajlajter za otkrivanje vaše vlastite blistavosti. Ova svilenkasta i lagana tekstura pruža mogućnost stvaranja različitih efekata za prirodan i blistav izgled.

 

Golden Rose NUDE LOOK Sheer Baked Powder
Golden Rose - NUDE LOOK
Sheer Baked Powder

 

Kompletiravašu šminku suptilnim sjajem. Zahvaljujući satenskoj formuli i mikropigmentima koji šire svetlost, čini vašu kožu baršunastom i daje joj mek prirodan sjaj.
 
 

Golden Rose NUDE LOOK Face Baked Blusher
Golden Rose - NUDE LOOK
Face Baked Blusher

 

Zahvaljujući svilenkastoj mekanoj teksturi i dugotrajnoj laganoj formuli, daje prirodan sjaj i blistavost vašim obrazima. Odgovara svim tonovima kože i šminke.
 
 

Golden Rose NUDE LOOK Highlighting Glow Pen
Golden Rose - NUDE LOOK
Highlighting Glow Pen

 

Olovka za hajlajtovanje koja se jednostavno koristi za besprekornu blistavost lica na mestima gdje je to potrebno. Zahvaljujući savršenoj formuli sa univerzalnim nijansama, lako se koristi i može se naneti na unutrašnje uglove očiju, obrve, jagodice i iznad gornje usne.

 

Golden Rose NUDE LOOK Retouching Face Pen
Golden Rose - NUDE LOOK
Retouching Face Pen

 

Olovka za lice koja pokriva nepravilnosti i daje svež i besprekoran izgled.Razvijena je za sve vaše potrebe: da sakrije, pokrije i ispravisve nesavršenosti lica a da i dalje izgledate prirodno.
 

Golden Rose NUDE LOOK Contouring Face Pen
Golden Rose - NUDE LOOK
Contouring Face Pen

 

Olovka za konturisanje lica omogućava oblikovanje i definisanje crta lica. Može se primeniti za sve tipove lica tako da dobijetedefinisaniji izgled i poboljšate svoje prirodne crte.

Golden Rose NUDE LOOK Perfect Matte Lipstick
Golden Rose - NUDE LOOK
Perfect Matte Lipstick

 

Savršeni mat ruž daje usnama mat, prirodan i baršunast izgled pomoću svoje visokopigmentirane formule koja sadrži E vitamin i hidratante. Prekriva vaše usne postojanim prirodnim nijansamai lako se nanosi.

 

Golden Rose NUDE LOOK Velvety Matte Lipcolor
Golden Rose - NUDE LOOK
Velvety Matte Lipcolor

 

Inovativna lagana formula koja ne isušuje usne stvara mat i mekan efekat uz potpunu pokrivenost. Ova kremasta tekstura sa uljem jojobe i avokada nanosi se lako i održava vaše usne mekim i hidriranim.

Golden Rose NUDE LOOK Natural Shine Lipgloss
Golden Rose - NUDE LOOK
Natural Shine Lipgloss

 

Pruža izuzetan sjaj na usnama tokom celog dana zahvaljujući nelepljivoj formuli i laganoj teksturi. Lako se nanosi mekanim aplikatorom i svojim sjajem ističe prirodnu lepotu.
 

Golden Rose NUDE LOOK Creamy Shine Lipstick
Golden Rose - NUDE LOOK
Creamy Shine Lipstick

 

Sjajan kremasti ruž obogaćen ši uljem,vitaminom E i aminokeramidnim hidratantnim sredstvima za hidrataciju i negu usana. Zahvaljujući kremastoj mekanoj teksturi, lako se nanosi na usne i poseduje savršenu prirodnu boju.

 

Golden Rose NUDE LOOK Full Volume Definitive Mascara
Golden Rose - NUDE LOOK
Full Volume Definitive Mascara

 

Ima strukturu koja daje volumen i dužinu trepavicama i koja ihlepo definiše kad se nanese u nekoliko slojeva. Zahvaljujući njenoj formuli i savršenoj četkici s vlaknima, trepavice će biti jasno definisane i imaće pun volumen tokom celog dana.

Golden Rose NUDE LOOK Perfect Nail Color
Golden Rose - NUDE LOOK
Perfect Nail Color

 

Serija savršenih lakova s različitim varijantama boja i nijansi i dugotrajnom formulom daje vašim noktima prirodan sjaj i glamurozan izgled.
 
 
 

Golden Rose NUDE LOOK Stalak
Golden Rose - NUDE LOOK
Stalak

 

Stalak za Golden Rose NUDE LOOK proizvode.
 
 
 
 
 

NUDE LOOK - nova Golden Rose kolekcija unosi dodir prefinjenosti i prirodnu svežinu u vaš makeup.
Potražite svoj omiljeni Golden Rose proizvod u najbližem Golden Beauty Shop-u ili bolje snabdevenim maloprodajnim objektima u zemlji!